AU!

KAO DA GA NISU DOVOLJNO MRZJELI - SPREMA SE VELEIZDAJA: Pogba godinama nervira navijače, a sad će ih ujesti za srce!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Pol Pogba bi mogao da nastavi karijeru u Mančesteru, ali Sitiju. To mu navijači Junajteda neće oprostiti.

Izvor: Profimedia

Francuski fudbaler Pol Pogba (29) ovog ljeta će napustiti Mančester junajted pošto se nije dogovorio sa klubom oko produžetka saradnje, a zanimljivo je da bi mogao i ubuduće da igra u istom gradu!

Britanski list "Dejli Mejl" objavio je ekskluzivnu informaciju da je Pogba na meti Mančester sitija, a da je "lov" na šampiona svijeta sa Francuskom naredio Pep Gvardiola lično. Sjajni trener cijeni kvalitete koje posjeduje Pogba i vjeruje da bi mogao da se uklopi u njegovu ekipu, ali da li će ujesti navijače Junajteda za srce?

Pogba je još kao tinejdžer stigao u redove Junajteda i otišao je sa 19 nakon što je Aleks Ferguson odlučio da "klinac" ne može da ga ucjenjuje i traži basnoslovnu platu posle samo tri profesionalna meča.

Otišao je u Juventus gdje je za četiri godine postao jedan od najboljih vezista svijeta, tako da su ga "crveni đavoli" vratili na Old Traford 2016. za 105 miliona eura. Ispostavilo se da to nije bio naročito dobar posao jer se Pogba nije pokazao u formi iz Italije, odnosno tek na mahove je bio "onaj stari".

Nisu se usaglasali oko novog ugovora i napustiće Junajted kao slobodan agent, ali vidjećemo gdje će nastaviti karijeru pošto je nedavno preminuo čovjek koji je brinuo o njegovoj karijeri - Mino Rajola.

Spominjalo se da bi mogao nazad u Juventus, povremeno se u priču uključivao Pari Sen Žermen, uvijek je aktuelan i Real Madrid, ali sada se pojavila mogućnost da ne mijenja grad i ostane da živi u Mančesteru - samo što će ga sada prezirati druga polovina grada.

Siti je dovoljno finansijski jak da ne brine oko ugovora koji će ponuditi Pogbi, a istovremeno bi žestoko ponizili rivala, kao kada je Karlos Tevez zamijenio crveni dio Mančestera za plavi.

Tagovi