STRAŠNO!

HOROR! GOLMANA ZVEZDE ZVJERSKI PRETUKLI: Trojica ga šibala KAIŠEM po tijelu i licu, htjeli da ga ubace u automobil!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs Izvor Kurir

Golman Crvene zvezde brutalno pretučen.

Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

Mladi golman Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Stefan Marinković (17) brutalno je pretučen na proslavi rođendana u jednom restoranu u Beogradu, prenosi "Kurir".

Nezvanične informacije govore da su trojica muškaraca nakon verbalne rasprave fizički nasrnula na mladog golmana. Sve se desilo na parkingu jedno tržnog centra u Beogradu, a fudbaler je prvo uspio da im pobjegne i tek nakon toga počinje drama. Sustigli su ga na ulici i nastavili i posle toga da ga biju.

Marinković je oboren na zemlju, a potom su ga šutirali po tijelu i glavi i zvjerski tukli kaišem koji mu je spao sa pantalona.

Isti izvor navodi da su pokušali nasilno da ga ubace u automobil, ali je Marinković nekako uspio da se otrgne i pobjegao je u park gdje su mu pomoć pružili nepoznati prolaznici.

Nezvaično, do sukoba je došlo kada je Stefan pokušao da spasi rođaku koju su trojica muškaraca maltretirala na rođendanu. Posle brutalnog prebijana na lice mjesta je došla i policija, a Stefan Marinković je prevezen u Urgentni centar gdje mu je ukazana ljekarska pomoć.

Istaga je u toku i utvrdiće šta se tačno dogodilo na proslavi rođendana.

Stefan Marinković je rođen 2005. godine i nastupa za omladince Crvene zvezde, dok je član i U17 reprezentacije Srbije.