HIT!

MESI OSTAO U ŠOKU ZBOG ČUDA KOJE JE IZVEO REAL MADRID: Aguero UŽIVO u emisiji pročitao šta mu je Leo poslao! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Lionel Mesi je očigledno navijao za Mančester siti protiv Real Madrida.

Izvor: Profimedia

Real Madrid izveo je treće veliko čudo u Ligi šampiona ove sezone i izborio finale sa Liverpulom. Senzacionalne preokrete napravili su protiv Pari Sen Žermena, Čelsija i na kraju Mančester sitija, a upravo je poslednje možda bilo i najveće od svih jer teško da je iko po ulasku u 90. minut mogao da pretpostavi ovo!

Tada je na scenu stupio rezervista Rodrigo i sa dva brza gola doneo je produžetke, a tamo je Karim Benzema "overio" plasman u finale Lige šampiona, što je šokiralo čak i Lionela Mesija.

S obzirom da je Kun Aguero, njegov bivši saigrač iz reprezentacije Argentine, direktno prenosio utakmicu na jednom striming servisu - i ostao u šoku kako je Mančester siti ostao bez finala - otkrio je i šta mu je Leo Mesi kazao kada ga je obavestio o rezultatu utakmice.

"Nemoj da se šališ, to ne može da bude istina", napisao mu je Mesi.

Slične reakcije imali su Karlos Tevez i Serhio Aguero, nekadašnji napadači Sitija, ali za razliku od Mesija oni su gledali utakmicu i odmah delili utiske sa navijačima.

Mesi je izgleda imao preča posla, pa je tako propustio još jedno čudo Real Madrida. Zanimljivo, počelo je upravo protiv njegovog tima Pari Sen Žermena, a jedan od odgovornih je upravo i Leo Mesi koji je u prvoj utakmici promašio jedanaesterac i tako dozvolio "kraljevićima" da se vrate u igru.