SKANDAL

ALBANSKI HULIGAN OGRNUO ZASTAVU I PREPLAŠIO FUDBALERE: Ovo niste videli u TV prenosu, želeo je samo jedno! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Pogldajte skandaloznu scenu sa meča Real Madrid - Mančester siti iz drugog ugla.

Izvor: YouTube/EagleDon/Screenshot

Real Madrid je na čudesan način prošao u finale Lige šampiona pošto je na svom "Santijago Bernabeu" srušio Mančester siti sa dva gola Rodriga u nadoknadi vremena, pa još jednim Benzeme u produžecima!

Pre nego što će doći do odlučujućeg gola Francuza i velikog slavlja igrača "kraljevskog kluba" videli smo i sramnu scenu u Madridu. Jedan huligan prekinuo je utakmicu pošto je utrčao na teren i ogrnut zastavom Albanije, a obezbeđenje neko vreme nije moglo da ga uhvati.

Uhapšeni huligan je dobrih dvadesetak sekundi izbegavao sve čuvare i uspeo je da "promoviše" Albaniju, ali to nije viđeno u TV prenosu pošto brodkasteri ne emituju ovakve scene kako bi obeshrabrili sve koji žele da utrče na teren.

Zanimljivo je da je huligan na sebi imao i trenerku na kojoj je na leđima ispisano Benzema, a upravo je na kraju potrčao u zagrljaj napadača Francuske. Svi ostali igrači izbegavali su do sada neimenovanog huligana, pošto nikada se ne zna šta osoba koja je prekinula susret može da uradi.

Na snimku se vide da su se Militao i Asensio izmakli kako im huligan ne bi prišao, dok deluje čak i da ga je Benzema odgurnuo kada mu je potrčao u zagrljaj, zbog čega je obezbeđenje hitro reagovalo. Navijači sa tribina su za to vreme navijali za huligana...

Sada se pojavio snimak iz drugog ugla na kome se vidi kako je huligan utrčao i kako je uhvaćen!