Fudbal

VLAHOVIĆ UŠAO U DUEL, PA OSTAO NA ZEMLJI: Isplivao snimak sa Juventusovog trenera - saigrač "oduvao" Dušana! (VIDEO)

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Srpski fudbaler Dušan Vlahović želeo je da stigne do lopte, ali saigrač nije želeo da mu prepusti.

Izvor: Twitter/sBinottoFC/printscreen

Srpski fudbaler Dušan Vlahović napravio je u januaru veliki transfer kada je iz fiorentine prešao u Juventus, koji planira da ih narednih godina upravo bivši igrač Partizana vodi ka trofejima. On se za sada dobro snalazi u novom klubu, ali se na društvenim mrežama pojavio snimak jednog detalja sa treninga kada ga saigrač uopšte nije štedeo.

Moise Ken je veoma čvrsto ušao u duel za koji je Vlahović mislio da neće biti težak, pa je srpski fudbaler nakon kontakta završio na zemlji.

Povremeni reprezentativac Italije nastavio je akciju i loptu poveo ka golu, dok je Dušan Vlahović ostao da se pridiže i polako vraća obavezama na treningu.

Pogledajte kako je izgledao njihov duel:

Inače, Ken nema veliku ulogu u ekipi Maksa Alegrija ove sezone, pa je možda baš ovo bio način da se nametne treneru Juventusa. On je odigrao samo 895 minuta fudbala na čak 29 mečeva u Seriji A, a u italijanskom prvenstvu postigao je pet golova uz dve asistencije.

Za razliku od njega, Vlahović je odmah zauzeo mesto u startnoj postavi i do sada nije propustio nijedan ligaški meč Juventusa. Od dolaska iz Fiorentine postigao je šest golova, a ukupno ih ima čak 23 u ovoj sezoni Serije A.

Možda je na te impresivne brojke ljubomoran Ken koji je u karijeri pored juventusa igrao za Veronu, Everton i PSŽ.

Zbog ovog duela je Vlahović pao:

Podsećamo, Vlahović je nedavno na treningu imao "okršaj" i sa Alegrijem, a nakon toga su imali dug razgovor.