"Nemoj da ideš!"

"OLD TRAFORD" KLICAO MATIĆU, A ISPRED STADIONA OPROŠTAJ OD KAVANIJA: Sačekala ga navijačica, dala mu poklon i zaplakala!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Videla je svog idola, dala mu poklon i onda zaplakala!

Izvor: Twitter/@mufcMPB/printscreen

Mančester junajted je rutinski savladao Brentford sa 3:0 u poslednjem meču na "Old Trafordu" ove sezone, a to je za mnoge bio emotivan susret. Posle dugo godina u dresu "crvenih đavola" od ovog stadiona se oprostio Nemanja Matić i dobio ovacije cijelog stadiona. 

Poslednje minuta na "Teatru snova" kao igrač Junajteda odigrao je i Huan Mata, a svoj poslednji meč na ovom stadionu odigrao je i Urugvajac Edinson Kavani. 

 On je u Junajted stigao kao slobodan igrač iz PSŽ-a 2020. godine i u prvoj sezoni je uspio da se izbori za mjesto prvog špica i postigne 17 golova. Sa dolaskom Kristijana Ronalda potpuno je ispao iz tima i na samo 17 mečeva u ovoj sezoni dao je svega dva gola i napustiće klub. Ipak, neki to ne žele!

Nakon utakmice ispred stadiona Kavanija je pronašla jedna navijačica koja ga obožava! Nije mogla da sakrije suze kada ga je videla i molila ga je da ostane u klubu! 

Kavani joj se potpisao na svesku koja je bila ispunjena njegovim slikama, a dobio je i poklon, Djevojčica mu je napravila traku za kosu, dio opreme koji je neizostavan kada korpulentni Urugvajac igra! 

Pogledajte taj emotivni susret: