Fudbal

BIVŠI TRENER ZVEZDE IDE U ORBANOV KLUB! Vladan Milojević na korak od novog angažmana, dosta mu je Saudijske Arabije

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Srpski trener Vladan Milojević na korak je od preuzimanja Fehervara.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Srpski trener Vladan Milojević nije imao sreće nakon odlaska iz Crvene zvezde i sva tri njegova prethodna trenerska angažmana bila su neuspešna, ali sada mu se "smeši" novi posao.

Već od leta Milojević bi trebalo da preuzme Fehervar, prenosi "Sport Klub". U pitanju je mađarski klub iz Sekešfehervara, koji ste možda zapamtili po imenu Videoton, a koji želi da smeni nemačkog trenera Mihaela Borisa koji se nije proslavio ovog proleća i osvojio je svega 11 bodova i ispao u četvrtfinalu Kupa Mađarske.

U Fehervaru je prethodno radio i Marko Nikolić, i uspeo da ih uvede u Ligu šampiona, a očigledno je da su u ovom klubu bili zadovoljni njihovim radom i ponovo žele Vladana na klupi.

Milojević je trenutno bez angažmana pošto je raskinuo ugovor sa Al Etifakom i neće "gasiti požar", nego čekati kraj sezone kako bi seo na klupu mađarskog prvoligaša iza koga stoji mađarski premijer Viktor Orban. U pitanju je klub koji je iz njegovog rodnog mesta, a kojim upravlja Orbanov prijatelj Ištvan Garanči.

S obzirom na to da su tek peti, i da neće izlaziti u Evropu sledeće sezone, Milojević će imati veliki zadatak da ih ponovo pokrene i da od njih napravi budućeg šampiona Mađarske.