Bravo!

RONALDO I MATIĆ IMAJU NASLEDNIKE - JUNAJTED NE MORA DA BRINE: Nemanjin sin u dresu iskopirao oca! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Naslednici poznatih fudbalera koji trenutno igraju za Mančester junajted izveli su gotovo identičnu akciju kao njihovi očevi.

Izvor: Twitter/utdreport/printscreen

Iako situacija u klubu danas nije sjajna, Mančester junajted ne mora da brine za budućnost. Sinovi Nemanje Matića i Kristijana Ronalda pokazali su to navijačima slavnog kluba, a video koji su snimili brzo je oduševio sve pristalice tima sa Old Traforda.

Njih dvojica su u improvizovanim uslovima imitirali pogodak slavnog kluba sa meča protiv Čelsija, kada su u glavnim ulogama bili upravo njihovi očevi. Na poslednja dva meča isto toliko puta Nemanja Matić je asistirao Kristijanu Ronaldu, a i njegov naslednik je isto uradio u akciji sa sinom portugalskog asa.

Pas Matićevog naslednika bio je isti kao Nemanjin protiv Čelsija, lobom je "prebacio odbranu" i mladog Portugalca "spojio sa golom". Istina, gol je bio prazan i pravih protivnika nije bilo, ali akcija je neverovatno ličila na onu koju smo videli u Premijer ligi pre nekoliko dana.

Ovako je to izgledalo:

Kristijano junior nije želeo za rizikuje i da uputi udarac pod prečku kao što je to njegov otac uradio protiv nemoćnog Eduara Mendija, već je loptu po zemlji lagano spakovao u gol, a zatim potrčao da proslavi sa asistentom.

Njih dvojica su zajedno trčali prema kameri dok su proslavljali gol, a mnogima je tek tada zapalo za oko da je sin Nemanje Matića ovu akciju izveo u dresu Srbije. U pitanju je gostujuća varijanta opreme koju naša fudbalska selekcija trenutno koristi, beli dres sa plavim detaljima na ramenima.

Pogledajte celu akciju mladih fudbalera: