Fudbal

BIVŠI TRENER ZVEZDE U DRUŠTVU GLUMICE ZA ODRASLE! Prelepa Italijanka objavila zajedničke fotografije: Ti si broj jedan!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Nekadašnji šef struke Crvene zvezde Valter Zenga je bio u društvu Paole Saulino koja mu je čestitala rođendan na društvenim mrežama.

Izvor: Instagram/Screenshot/lamaestrapaolina/MNPress

Društvene mreže su se "zapalile" zbog jedne fotografije! Poznata italijanska glumica za filmove za odrasle Paola Saulino je postavila sliku sa Valterom Zengom i jednu posebnu čestitku.

Prelepa Italijanka je putem svog Instagram profila čestitala rođendan nekadašnjem treneru Crvene zvezde. Postavila je dve zajedničke fotografije i to je bilo dovoljno da privuče pažnju mnogih.

Čuveni golman je danas napunio 62 godine, a ona je pored poruke ostavila i znakove za pauka i mrežu, aludirajući na njegovu karijeru.

"Ti si broj jedan. Srećan rođendan", napisala je Paola.

Zenga je u karijeri igrao za Inter, Sampdoriju, Padovu, Nju Ingland, a za reprezentaciju Italije je odigrao 58 mečeva. U trenerskoj karijeri je pored Zvezde vodio Steauu, Gaziantep, Katniju, Palermo, Sampdoriju, Vulverhempton, Krotone i mnoge druge klubove.

Kada je Paola Saulino u pitanju, ona je nekada bila manekenka, a postala je poznata posle dve izjave. Prva je bila kada je u decembru 2016. godine obećala da će imati intimne odnose sa svima koji zaokruže "NE" na referndumu u Italiji. Druga je bila u februaru 2017. godine kada je obećala nešto slično fudbalerima Napolija ako osvoje Ligu šampiona.