Fudbal

MEGVAJER GUBI KAPITENSKU TRAKU U JUNAJTEDU? Spremaju se velike promene u Mančesteru, na udaru prvo NAJSKUPLJI štoper!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Kako stvari stoje Hari Megvajer sledeće sezone neće biti kapiten Mančester junajteda. Ralf Rangnik je izneo zanimljiv predlog.

Izvor: Profimedia

Mančester junajted već nekoliko godina nije strah i trepet u Engleskoj kao što je nekada bio. Više se navijači podsmevaju njihovim potezima, transferima i samoj igri nego što imaju strah od uspeha. Na "Teatru snova" su to rešili da promene dovođenjem Erika Ten Haga.

Trener Dušana Tadića će od leta preuzeti engleski klub i sprema velike promene. Nemanja Matić sigurno odlazi, a tu je i još igrača koji bi mogli da napuste redove "crvenih đavola". A, na udaru će se naći i najskuplji štoper Hari Megvajer.

Kapiten Junajteda, koji je češće u centru pažnje zbog gluposti nego zbog dobrih poteza, bi mogao da izgubi traku naredne sezone. Tome u prilog govori i izjava aktuelnog menadžera Ralfa Rangnika.

"Teško mi je da kažem ko će biti kapiten, jer još uvek ne znamo ko će biti u timu naredne sezone. Mogu samo da kažem da su moji klubovi u prošlosti birali kapitena unutar tima. Dakle, igrači su bili ti koji su birali kapitena i ja verujem da bi tako trebalo da bude. Znam da mnogi treneri tako biraju i tako bih ja učinio, ali ja neću biti trener naredne sezone. Erik je taj koji će morati da odluči", rekao je Ten Hag.

S obzirom na Megvajerove partije i na samu igru ekipe izvesno je da će neko drugi poneti kapitensku traku. Ukoliko ostane, verovatno će to biti Kristijano Ronaldo, mada je i njegova sudbina u klubu neizvesna, posebno ako ne izbore plasman u Ligu šampiona.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt