Fudbal

MILAN OVAJ KIKS GOLMANA ČEKAO 11 GODINA - Miha iz bolnice vidio NAJVEĆU POBJEDU!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Da li je Inter na stadionu Renato Dalara ostao bez titule?

Izvor: Profimedia

Dok se Siniša Mihajlović u bolnici bori protiv leukemije, njegova Bolonja pobijedila je Inter (2:1) i tako ostvarila jedan od najvećih trijumfa od kada je srpski stručnjak preuzeo prije tri godine.

Pod vođstvom Mihajlovićevog kuma i pomoćnika Miroslava Tanjge, Bolonja je nanijela "nerazurima" potencijalno kobni poraz, jer je sada Milan taj koji se jedini pita ko će biti šampion Serije A. Golovima Austrijanca Marka Arnautovića u 28. minutu i Nikole Sansonea u 82. posle ogromnog kiksa rezervnog golmana Intera Jonuta Raduta (skoro identičnom nedavnoj grešci Đanluiđija Bufona), ekipa Simonea Inzagija ostala je druga na tabeli, pa će sada morati da navija za protivnike roso-nera do kraja prvenstva.

Izvor: Profimedia/Massimo Paolone/LaPresse

Sa druge strane, ako Milan ostvari plan i uspije da trijumfuje u predstojeće četiri utakmice - postaće prvi put šampion od 2011. godine! Do tog uspjeha ekipu Stefana Piolija dijele mečevi protiv Fiorentine kod kuće (1. maja), Verone u gostima (8. maja), Atalante kod kuće (15. maja) i Sasuola u gostima (22. maja).

Kada je u pitanju Bolonja, ona će dočekati kraj u sredini tabele i nadamo se, sa prvim trenerom na klupi. U posljednje četiri utakmice prošla je kroz pakleno težak raspored - i to bez poraza, jer je "otkinula" bodove i Milanu početkom aprila (0:0), a potom je odigrala neriješeno i protiv Juventusa u Torinu (1:1).

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt