Fudbal

OPŠTI HAOS U NAPOLIJU, VLASNIKOV SIN RAZLUPAO VRATA SVLAČIONICE! Za osam minuta ispustili 2:0, pa se pokačili SVI

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Napoli je porazom protiv Empolija praktično ostao bez šansi za osvajanje Serije A, a loša vest je da je atmosfera katastrofalna.

Izvor: Profimedia/Andrea Staccioli/Insidefoto

Napoli je sjajno počeo sezonu u Seriji A i slavio u deset od prvih 11 utakmica. Time su istakli ozbiljnu kandidaturu za šampionsku titulu, ali kako vreme prolazi sve je jasnije da neće doći do nje - opasno im se drma i treće mesto!

U vrlo lošoj su formi u poslednje vreme i nisu slavili u prethodna tri meča, od čega je poslednji poraz od Empolija bio potpuno šokantan. Napoli je vodio 2:0 do 80. minuta, a onda je domaći tim postigao tri pogotka za osam minuta i režirao jedan od preokreta sezone.

Očekivano, zbog toga je bilo mnogo tenzija u svlačionici Napolija, prenosi današnja "Gazeta delo Sport". Navodno, jedan od onih koji su napravili najveću frku bio je nigersijski napadač Viktor Osimhen.

Daleko je od forme iz prvog dela sezone i postigao je tek jedan gol u aprilu, a nakon meča u Empoliju hteo je da se obračuna sa svojim navijačima. Zbog zvižduka i pogrdnih poruka, Osimhen je krenuo na tribine da se raspravi sa navijačima, ali su ga na srećom zaustavili Žesus, Mertens i Insinje.

To nije bio kraj haosa, potpredsednik kluba Edo de Laurentis, vlasnikov sin, ušao je u svlačionicu i razbio vrata, nakon čega je vikao na pojedine igrače koji su razočarali na ovoj utakmici.

Zbog ovakvog haosa odlučeno je da će igrači do kraja sezone praktično biti u karantinu.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi