Kraj!

GOTOVO! KUPLJEN ZA 105 MILIONA, ODLAZI ZA DŽABE: Katastrofa Junajteda - da li je Pogba najveći promašaj u istoriji?!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Francuski fudbaler Pol Pogba uspeo je da u drugom mandatu u Junajtedu bude još slabiji nego u prvom.

Izvor: Profimedia

Završava se ljubav Mančester junajteda i Pola Pogbe! (29) Francuski vezni fudbaler po drugi put će napustiti Old Traford, a ovaj odlazak mogao bi još više da zaboli klub.

Prethodni put ga je Aleks Ferguson još kao omladinca pustio da se preseli u Juventus jer mu se nije uklapao u planove vezane za prvi tim, a sada bi jedna od najvećih zvezda kluba mogla dobrano da uzdrma finansijsku politiku kluba. Čovek koji je doveden za 105 miliona odlazi bez obeštećenja.

Potvrdu takvog scenarija dao je Ralf Rangnik, prelazno rešenje na klupi Junajteda dok za nekoliko nedelja na njegovo mesto ne sedne Erik Ten Hag.

"Kako stvari stoje, Pogba neće produžiti ugovor sa Mančester junajtedom. On najverovatnije neće biti ovde sledeće sezone", rekao je u petak uveče Ralf Rangnik.

Podsećamo, Mančester junajted je 2016. godine kupio Pola Pogbu od Juventusa za 105 miliona - u jednom od najvećih transfera u fudbalskoj istoriji, ali ne može se reći da je velika zvezda opravdala uloženi novac. Njegove igre uglavnom nisu bile na očekivanom nivou, a često je i propuštao mečeve zbog povreda.

Takva je situacija i sada, pošto je Pogba već završio sezonu. On je na meču protiv Liverpula izašao iz igre već posle nekoliko minuta, a do kraja sezone zbog povrede neće igrati za Mančester junajted.

Kao potencijalne destinacije za Francuza u prethodnom periodu pominjali su se Juventus, Real Madrid u Pari Sen Žermen.

Tagovi