Fudbal

UŽAS U MANČESTERU, KAPITENU JUNAJTEDA PRIJETILI BOMBOM! Policija na licu mjesta - u kući su bile i njegove dvije ĆERKE!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Haos u Engleskoj, zbog prijetnji bombom Hariju Megvajeru je policija morala ekspresno da reaguje...

Izvor: Profimedia

Kada se spomene ime Harija Megvajera malo ko pomisli na neke dobre poteze koje je učinio na terenu, uglavnom su prva asocijacija gluposti koje je pravio. Bilo da je to loše postavljanje u igri ili udaranje saigrača kopačkom u glavu ili reakcije zbog kojih mu se svijet smije.

Međutim, sada su stvari otišle predaleko. Bez obzira na to kakve partije pruža neko je pretjerao. Kapitenu Mančester junajteda je stigao mejl u kom piše da je bomba postavljena u njegovoj kući. Odmah je pozvao policiju koja je ekspresno reagovala.

Pored velikog broja policajaca, sa njima su bili i psi tragači. Prema informacijama koje stižu iz Britanije prijetnja je bila lažna, ali bez obzira na to, u pitanju su veoma ozbiljne stvari. U kući su bili i njegova vjerenica Fern Hokins i njegove dvije ćerke.

"U posljednja 24 sata je Megvajer dobio ozbiljne prijetnje. Sve je ispričao policajcima koji su preuzeli slučaj. Bezbjednost njegove porodice i njegovih najbližih je glavni Harijev prioritet", poručio je član Megvajerovog PR tima.

Megvajer će nastaviti sa pripremama za naredni meč sa Arsenalom koji je na programu u subotu. A, za to vrijeme je stigla i potvrda oko novog trenera. Erik Ten Hag će od naredne sezone voditi klub sa "Old Traforda".