POGLEDAJTE

MITROVIĆ JE MAŠINA - VODI U PREMIJER LIGU I TO VEČERAS: DVA komada Srbina, ovo je lakše nego na video igri! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Fulam je na pragu povratka u najbogatiju fudbalsku ligu sveta!

Izvor: Profimedia

Svašta je moguće u modernom fudbalu, ali ne i da Aleksandar Mitrović prestane da trese mreže u Čempionšipu. Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije (i svih njenih prethodnica) ponovo je bio strelac u dresu Fulama.

"Kolibari" su već u 9. minutu meča protiv Prestona poveli 1:0, Mitrović je stigao do svog 39. gola u Čempionšipu, da bi 40. postigao i pre kraja prvog poluvremena!

Prošlo je mnogo vremena otkako je Mitrović oborio rekord "najjače druge lige sveta" po broju pogodaka u jednoj sezoni, a od tada se takmiči sam sa sobom. I odlično mu ide - ponovo je pomerio granicu.

Mitrović je bio strelac u ranoj fazi meča Fulama i Prestona na "Krejven kotidžu", pošto je lako zatresao mrežu na asistenciju Džoa Brajana. Mitrović je odlično ispratio loptu u prostor, a onda rutinski matirao golmana Danijela Ajversena.

Tako je Mitrović stigao do 39 golova u Čempionšipu u 42. kolu tog takmičenja. Evo kako je izgledao prvi od njegova dva pogotka:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Usledio je posle toga i još jedan, u 43. minutu, ukupno Mitrovićev 40. u drugoj ligi engleskog fudbala. Hari Vilson je bio asistent, a ponovo je Srbin zatresao mrežu sa lakoćom. Pogledajte taj gol:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt