HIT!

BRAZILSKI FUDBALER DOBIO ĆERKU SA SESTRIČINOM BIVŠE ŽENE: Najluđi ljubavni trougao, ona ih proklinjala - sada slave!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Hulk ima vrlo zanimljivu životnu priču.

Izvor: Instagram/screenshot/camiilaangelo

Brazilski fudbaler Hulk (35) dobro je poznat po snažnom udarcom, ali i po zanimljivom privatnom životu. Hulk je 12 godina bio u braku sa Iran Anđelo, sa kojom ima troje djece, međutim iznenadio je sve početkom 2020. godine kada je prevario sasestričinom svoje supruge!

U pitanju je Kamila, s kojom se vjerio nekoliko mjeseci kasnije, da bi ove nedelje saopštio da su dobili i dijete. Kamila je na svijet donijela ćerku Zaju, a dijete će imati američko državljanstvo pošto je rođeno u Majamiju.

Kada su "paparaci" uhvatili Hulka sa Kamilom, odmah je Iran podnijela zahtjev za razvod braka, a Brazilac je od tada u vezi sa mlađom djevojkom i s njom često dijeli fotografije na društvenim mrežama, čak i "nazdravlja" bivšoj ženi što je ona odmah protumačila kao provokaciju.

Iran je teško podnijela razvod i zato se se oglasila na Instagramu i njena "čestitka" nije bila nimalo nježna.

"Laž i izdaja su poput noževa. Režu nam meso, tjeraju nas da krvarimo i da umiremo iznutra. Ali, za one koji vjeruju u Boga, ova smrt znači ponovno rođenje. Sa svakim razočaranjem, sa svakom otkrivenom laži se ponovo rađam jer me Isus učinio jakom. Hvala Bogu na još jednom oslobođenju", napisala je bivša supruga fudbalera.

Pogledajte i zajedničke fotografije fudbalera i nove žene.

Tagovi