OPET ON!

MURINJO U 91. MINUTU ODLUČIO PRVAKA ITALIJE? Šok na "Maradoni", titula će opet u Milano...

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Nadali su se u Napulju da je ovo ta godina...

Izvor: Profimedia

Napoli je savršeno počeo sezonu u Italiji sa deset pobeda u 11 utakmica, dugo su slovili za najozbiljnijeg kandidata za šampionsku titulu, ali čini se da su njihovi snovi "ugašeni" ovog ponedeljka u Napulju.

Roma im je golom pomalo zaboravljenog El Šaravija u 91. minutu pomutila planove. Vodili su domaći igrači još od 11. minuta golom Insinjea iz penala, ali previše kukavička igra Lučana Spaletija u finišu meča - obila im se o glavu i praktično odlučila da će titula prvaka u Milano.

NAPOLI - ROMA 1:1 (1:0)

Mnogo bolje su igrali Napolitanci, delovalo je da će lako privesti meč kraju pošto se Roma nije naročito proslavila na protivničkoj polovini, ali onda je Murinjo poslao sve u napad.

Lopta koja je stigla sa desne strane prošla je sve igrače u šesnaestercu, Ejbraham je samo "produžio" do El Šaravija, a nekadašnji reprezentativac Italije pogodio je donji desni ugao gola Aleksa Mereta. Igralo se još punih osam minuta, bilo je vremena za i potpuni preokret, ali nismo videli još neki gol.

I jedan bod koji je Roma odnela kući napravio je problem Napoliju pošto sada sa utakmicom više kaskaju za Interom koji ima dva boda više, a Milan je na četiri koraka daleko...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi