Šta radiš to?

HIT SNIMAK - CIJELA EVROPA SMIJE SE DONARUMOJ REAKCIJI: Italijan dobio najgluplji žuti karton sezone! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Čuvar mreže PSŽ-a morao bolje da interveniše i na jednostavniji način otkloni opasnost.

Izvor: Streamja.com/Printscreen

Fudbaleri PSŽ-a na svom terenu su savladali Olimpik iz Marseja u nedjelju uveče i tako nastavili put ka još jednoj tituli u Francuskoj, a ovaj meč je na sebi svojstven način obilježio i Điđi Donaruma. Italijanski čuvar mreže napravio je jedan od najčudnijih žutih kartona prethodnog vikenda u Evropi.

On je opomenut u nadoknadi vremena, nakon što je istrčao na tridesetak metara od svog gola i zaustavio napad gostiju. Loptu je nakon kraćeg oklijevanja izbacio u aut, ali veoma nespretno, pa je morao da interveniše još jednom.

Lopta se od reklame odbila nazad u teren i približila igračima Olimpika koji su mogli da započnu novi napad dok je on daleko od gola. Italijan je tada itnervenisao ponovo, još jednom šutnuo loptu i ušao u manji sukob sa jednim protivničkim igračem.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Naravno, sve to uradio je sa ciljem da gosti iz Marseja ne krenu u novi napad. Ipak, golman njegovih kvaliteta i iskustva koje je sada već ogromno iako ima samo 23 godine morao je bolje da interveniše prvi put.

Pravovremeno je istrčao na tu loptu, imao je dovoljno vremena da smisli šta će sa njom, a i sam udarac u aut morao je da bude bolji, barem takav da lopta završi negdje na tribinama.

Ovako je opomenut, a pored žutog kartona dobio je i mnogo komentara na društvenim mrežama gdje je njegova intervencija postala hit.

Italijanski čuvar mreže se previše poigravao:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi