NEOČEKIVANO

ZVEZDA IH "TUKLA" JESENAS, ONI SAD DOVODE LEGENDU: Andrea Pirlo dobio ponudu, vodiće klub u Konferencijskoj ligi?

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Trenutno su sigurni na četvrtom mestu portugalskog šampionata koje vodi u treće po snazi evropsko takmičenje

Izvor: Profimedia/MN Press

Ove sezone su igrali u Ligi Evrope protiv Crvene zvezde, završili iza crveno-belih u grupnoj fazi, a onda "dobacili" jednu rundu dalje od tima Dejana Stankovića.

Sada Braga želi da na mesto trenera dovede legendarnog Italijana Andreu Pirla!

To je vest koju donosi portugalska "A Bola", govoreći o tome koji čovek bi kraj aut linije mogao da zameni Karlosa Karvaljala! Nekadašnji menadžer Hala i Svonsija je uradio odličan posao u Bragi, igrali su četvrtfinale Lige Evrope, gde ih je eliminisao Rendžers.

Sada žele promenu za početak sezone 2022/23, a izbor Antonija Salvadora je da Andrea Pirlo bude njihov novi trener! Predsednik borda direktora želi da ubedi Pirla u ovaj projekat, ali nema više informacija o tome na koji način bi ubedio bivšeg igrača Intera, Milana i Juventusa.

Pirlo je navodno svestan Braginog interesovanja i proučava uslove koji mu se nude, a ostaje da se vidi da li će ambiciozni pokušaj portugalskog kluba biti uspešan.

Andrea Pirlo je u samostalnoj trenerskoj karijeri vodio samo Juventus, a od odlaska sa te pozicije nije imao drugi posao. Ekipa Brage je trenutno sigurna na četvrtom mestu portugalskog šampionata koje vodi u Konferencijsku ligu.

Tagovi