Spektakl!

NAJLUĐIH MINUT I PO U ISTORIJI FUDBALA: Slavili pobedu, pa se oglasio VAR - nikada niste gledali ČUDNIJI poraz! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Za samo nekoliko minuta prošli su put od pobednika do gubitnika, a presudilo je nekoliko centimetara njihovog golmana.

Izvor: Twitter/Tomiconcina1/printscreen

Spektakularan kraju utakmice u Argentini!

U okviru tamošnjeg Liga kupa sastali su se Hurakan i niželigaš Barakas, a gosti su odneli pobedu nakon završnice kakva se stvarno retko viđa. U roku od nekoliko desetina sekundi postignuti su golovi na oba kraja terena, ali jedan nije priznat nakon intervencije VAR sistema.

Fudbaleri Hurakana su brzu akciju pretvorili u pogodak i počeli da slave pobedu na svom stadionu, ali je glavni arbitar u tom trenutku dobio poziv svojih kolega. Oni su mu iz VAR sobe sugerisali da je golman prilikom prvog pasa u akciji prestupio i napustio kazneni prostor.

Ovo su najbitniji detalji iz završnice meča:

Nakon konsultacije tehnologije odlučeno je da se dosudi lopta za goste, a Ivan Tapija je u četvrtom minutu nadoknade, nakon što je pogodio jednog protivničkog rivala, matirao golmana. Bilo je to za konačnih 1:2 i šok za sve na stadionu. Iako su nekoliko desetina sekundi ranije slavili gol za pobedu, meč su zapravo izgubili.

Usporeni snimak jasno pokazuje da je sudija imao pravo kada je doneo ovakvu odluku, ali koliko često ste videli da neka ekipa izgubi dobijen meč jer je golman za nekoliko centimetara napustio kazneni prostor?

Pogledajte kako je sve izgledalo:

Tagovi