Razočaran je

TO NISAM VIDEO OD DEVEDESETIH, POTPUNA KATASTROFA! Hristo Stoičkov umalo ZAPLAKAO dok je gledao šta Srbin radi Barseloni

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Legendarni fudbal nije mogao da dođe sebi dok je gledao kako Filip Kostić razbija njegov klub.

Izvor: Profimedia

Legendarni bugarski fudbaler Hristo Stoičkov obeležio je devedesete u Barseloni i tokom svojih sedam godina na Nou Kampu duboko se vezao za taj klub. I zato ga veoma boli ono što je video u četvrtak uveče, kada je Filip Kostić razbio "Blaugranu" i to pred 30.000 navijača Ajntrahta.

Stoičkov je priznao da ga posebno boli to što su navijači Barselone preprodavali svoje karte Nemcima, koji su od doma Katalonaca napravili svoj domaći teren.

"Van sebe sam od ljutnje zato što su preprodavane karte. Ništa slično tome nisam video još od devedesetih. Isto tako, mora se odati priznanje i ljudima iz Nemačke, navijačima Frankfurta", rekao je Bugarin za TV mrežu "TUDN".

Izvor: MN Press

Ni ono što je video na terenu nije pomoglo da se Stoičkov oseća bolje dok je gledao svoj bivši klub. "Osećam Barselonine boje i umalo su mi suze krenule. U 15 utakmica nismo doživeli poraz, ali je više od polovine tih mečeva bilo katastrofalno. Naravno, pričam o fudbalu koji smo igrali", dodao je Stoičkov.

Barselona je propustila lepu priliku da dođe do kraja Lige Evrope, pa joj sada preostaje da u prvenstvu što mirnije "overi" plasman u Ligu šampiona kao jedna od četiri najbolje plasirane ekipe. A Stoičkov je poslao oštru poruku još jednom...

"Znojio sam se u tom dresu i kada vam kažem da je to katastrofa. Postoje neki koji pišu šta god žele i oči su im zaslepljene. Ovo je ozbiljan problem i ne mogu da vide dalje od toga. Pobede u tih 15 utakmica pokrile su probleme. Potpuni podbačaj, potpuna katastrofa", zaključio je Stoičkov.

Tagovi