Veliki fan!

ITALIJANSKA NAVIJAČICA POLUDELA ZA VLAHOVIĆEM: Ima SVE njegove dresove, a sad je dobila poklon od Srbina! (FOTO)

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Ona obožava Juventus i mladog napadača tog tima, a Dušan Vlahović joj je dao poklon.

Izvor: Instagram/ely_2/printscreen

Dušan Vlahović je bio najveći zimski transfer u fudbalskom svetu, a njegov dolazak u Juventus oduševio je navijače tima iz Torina. Oni veruju da će sa srpskim golgeterom u napadu stići trofeji u narednim sezonama, pa su već ada lestvicu očekivanja podigli veoma visoko.

Među onima koji su oduševljeni Srbinom je i Elisa Kjara, devojka koja obožava Juventus, a u Italiji je voema poznata na društvenim mrežama.

Njen instagram profil gotovo u potpunosti posvećen je slavnom klubu, a poslednja objava na njemu je fotografija sa srpskim napadačem koji je pre nekoliko meseci došao iz Fiorentine. Elisa, koja se ranije fotografisala u dresovima Dušana Vlahovića, sada je imala priliku da se slika pored njega.

Pogledajte kako izgleda Elisa Kjara:

Srpski napadač je izašao u susret velikoj navijačici i poklonio joj potpisan dres, nešto što je ona baš mnogo želela!

"Danas sam i ja mogla da vidim Vlahovića. Bio je veoma ljubazan i pristojan prema svima i tom prilikom mi je dao dres sa autogramom na njemu. Čuvaću ga i mnogo paziti na njega", napisala je Elisa.

Devojka koja ima preko 45.000 pratilaca na instagramu obeležava sve važne datume za Vlahovića. Ispratila je njegove prve mečeve i golove u novom klubu, čestitala mu rođendan, brinula se oko uvreda navijača Fiorentine...

Čini se da je brzo zaboravila Kristijana Ronalda, u čijim je dresovima pozirala prethodnih sezona!