Divna scena!

SVI PRIČAJU O MODRIĆEVOJ ASISTENCIJI, ALI OVAJ POTEZ POKAZUJE VELIČINU: Oduševio na terenu, pa grlio Luku Jovića!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Hrvatski fudbaler pokazao poštovanje prema Luki Joviću, iako mladi srpski napadač nije dobio priliku u dvomeču protiv Čelsija.

Izvor: Twitter/realmadrid/printscreen

Ekipa Reala eliminisala je Čelsi u spektakularnom četvrtfinalu Lige šampiona, a Luka Modrić iskoristio je i revanš u Madridu da pokaže klasu. Njegovo dodavanje spoljnim delom stopala u gol je pretvorio Rodrigo, a iskusni hrvatski fudbaler pokupio je pohvale sa svih strana sveta.

Koliko je bitan za igru Madriđana, ali i odnose u svlačionici pokazuje snimak koji se nakon meča pojavio na društvenim mrežama. Među fudbalerima koje je grlio nakon velikog rezultata našao se i Luka Jović.

Iako srpski fudbaler retko igra za Real ove sezone, Modrić je za njega imao poseban zagrljaj. Isticao je nekoliko puta srpski fudbaler da mu je Modrićeva pomoć značila nakon što je stigao u Real, a sada smo mogli da vidimo da je za njega tu čak i kada je jedan od najboiljih na terenu, dok daleko mlađi napadač ne dobija šansu.

Hrvatski vezista krenuo je redom od rezervnog golmana Lunina, preko Kazemira i Valverdea koji su mu kolege u veznom redu, a zatim stigao do Luke Jovića. Srpski fudbaler ga je čvrsto zagrlio, pre nego što je Modrić nastavio turneju po svlačionici - pozdravljanjem Lukasa Vaskeza, Gareta Bejla, Danija Sebaljosa...

Pogledjate kako je to izgledalo: