Fudbal

UŽAS! ŠANSE DA PREŽIVI SU MINIMALNE: Novi detalji o nesreći bivšeg igrača Real Madrida - "Mozak mu radi na 4%!"

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Nove loše vijesti o stanju Fredija Rinkona...

Izvor: YouTube/screenshot/EL TIEMPO/Telemundo Deportes

Užasne vijesti o nekadašnjem fudbaleru Frediju Rinkonu ne prestaju da stižu! Bivši igrač Real Madrida i reprezentacije Kolumbije doživio je tešku saobraćajnu nesreću i nalazi se u kritičnom stanju.

Sada stižu posljednje informacije u kojima se navodi da će "biti pravo čudo" ako se Rinkon izvuče iz ove situacije!

Rinkon je doživio nesreću u Kaliju kada je na njegov automobil naletio autobus u velikoj brzini. Oba vozila su bila žestokom oštećena, a Kolumbijac je odmah po dolasku u bolnicu morao da bude operisan.

Lekari su opisali da je njegovo stanje izuzetno ozbiljno, dok je bivši fudbaler i Rinkonov prijatelj Hamilton Rikard bio vrlo pesimističan u obraćanju novinarima.

"Ako i preživi, imaće puno posljedica. Možemo samo da se molimo i čekamo", rekao je nekadašnji igrač Midlsbroa.

"Ljekari su nam rekli istinu o njegovom stanju. Ako dobijemo dobre vijesti, biće to pravo čudo. Fredi je u bolnicu primljen sa četiri odsto rada mozga, a operacija je trajala skoro tri sata", rekao je Rikard.

U ponedjeljak se pojavio i uznemirujući snimak Rinkonove nesreće u kojoj se jasno vidi kakvim intenzitetom je njegovo vozilo bilo udareno.

Rinkon je za Kolumbiju nastupio na tri Svjetska prvenstva od 1990. do 1998. godine, a za Real Madrid je nastupao od 1995. do 1997. godine.