Fudbal

SKANDALOZAN POTEZ TRENERA NA MEČU - PROTIVNICI HTELI DA GA PREBIJU! Ovo se ne radi, traže DOŽIVOTNU suspenziju za njega!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Potez jednog od trenera u Madridu je dospeo u žižu javnosti.

Izvor: Twitter/screenshot/VarskySports

Fer-plej je veoma bitna stavka u sportu. U svim sportovima je važno da postoji poštovanje između protivnika. Zbog toga je potez jednog trenera na utakmici u Madridu dospeo u centar pažnje.

Na jednoj utakmici niželigaških klubova u regionalnoj ligi je jedan od pomoćnika glavnog trenera napravio potez zbog kog su svi pobesneli. Utrčao je na teren i prekinuo kontru rivala! To je nešto što ne sme da se radi...

Posle loše izvedenog kornera gostiju u 90. minutu je domaći tim krenuo u brz napad. Otvorili su kontru, igrač se spremao da primi loptu, u tom trenutku je imao dvojicu saigrača na drugoj strani. Idealna prilika za postizanje gola. Međutim, jedan od asistenata trenera je utrčao na teren i zaustavio kontru nesportskim potezom...

Očekivano, domaći fudbaleri su poludeli, krenuli su da se obračunaju sa njim, počelo je koškanje, guranje. Sudije su nekako uspele da spreče eskalaciju sukoba.

Snimak je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, pa su tako mnogi tražili da se on doživotno suspenduje. S obzirom na potez kakav je napravio ne bi bilo iznenađenje da se upravo to i dogodi.

Tagovi