OGLASIO SE!

DONEO POBEDU, PA RASPLAKAO MNOGE - SINIŠA MI JE KAO OTAC! Emotivna poruka nesuđenog pojačanja Zvezde: Ovo je za Mihu!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Bolonja je pobedila, a čovek koji im je doneo tri boda je imao emotivno izlaganje posle svega.

Izvor: Profimedia/Facebook/screenshot/DasNationalteam

Siniša Mihajlović ponovo vodi tešku borbu. Nalazi se u bolnici i radi sve da ponovo pobedi leukemiju, bolest koja se vratila. Prvi put je u tome uspeo i svi se nadaju da će još jednom da je savlada.

Poruke podrške stižu sa svih strana, nedavno je i na "Marakani" viđen transparent upućen legendarnom fudbaleru i treneru, a njegovi igrači rade sve kako bi ga što manje nervirali. Bolonja je upisala pobedu protiv Sampdorije (2:0) i tako bar malo oraspoložila Sinišu.

Dvostruki strelac bio je Marko Arnautović, prvo u 61. pa onda u 76. minutu. Čovek, koji je letos spominjan kao moguće pojačanje Crvene zvezde, je imao emotivno izlaganje posle te utakmice.

"Golove sam ja dao, ali zasluge idu celoj ekipi. U prethodnom kolu protiv Milana smo pokazali karakter, sada smo opet igrali za Sinišu. Na Mihajlovića gledam kao na oca ili starijeg brata. Često razgoaramo, daje mi energiju. Svi u klubu radimo za njega", rekao je Arnautović.

Njegova poruka je rasplakala mnoge, a jasno je da će Mihini puleni nastaviti da rade sve kako bi ponovo obradovali svog trenera. Čeka ih još jedan težak zadatak. U narednom kolu gostuju Juventusu u Torinu.