Fudbal

AUTISTIČNI DJEČAK ODBIO RONALDA - "NE ŽELIM NIKAD DA GA VIDIM": Majka posle SKANDALA sve otkrila, neće na Old Traford!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Kristijano Ronaldo je napravio glupost o kojoj se s razlogom danima priča.

Izvor: Twitter/@SkySportsPL/@c7world/Printscreen

Htio je da se iskupi nakon skandaloznog poteza, ali u tome neće uspjeti. Sara Keli, majka autističnog dječaka Džejkoba, kojeg je Kristijano Ronaldo udario nakon utakmice protiv Evertona i izbio mu telefon iz ruku, izjavila je da je njen sin ne želi više da vidi Portugalca.

Iako se Ronaldo izvinio za svoj potez i pozvao mladog navijača da prisustvuje utakmici na "Old Trafordu", to očito ne dolazi u obzir.

Ronaldo je već nekoliko dana na udaru svjetske javnosti zbog svog ponašanja nakon poraza Mančester junajteda, a sada se majka pomenutog dječaka oglasila za "Telegraf".

"Pitala sam ga: 'Da li bi želio da ideš? Ronaldo je rekao da možemo da dođemo na Old Traford'. Odgovorio mi je: 'Ne, mama, ne želim nikad više da ga vidim.'"

"To je uznemirujuće jer je Ronaldo bio jedan od razloga zbog kojih je želio da ide na utakmice Junajteda", rekla je Sara.

Dječakova majka je otkrila da je Džejkobov telefon pokvaren i da osjeća bol u ruci na kojoj je vidljiva modrica nakon udarca.

Inače, objavljeno je da Mančester junajted neće kazniti Ronalda nakon što je najveća zvijezda kluba napravila neprimjeren potez usljed kojeg dobija brojne kritike.