UŽASNO

UZNEMIRUJUĆE! OVAKO JE AUTOBUS UDARIO FUDBALERA: Zakucao se u njega iz sve snage, kola smrskana - bore mu se za život!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Fredi Rinkon, nekadašnji igrač Real Madrida, doživio je tešku saobraćajnu nesreću, a sada su se pojavili i prvi snimci.

Izvor: youtube/printscreen/ EL TIEMPO

Nekadašnji fudbaler Real Madrida i bivši reprezentativac Kolumbije Fredi Rinkon nalazi se u kritičnom stanju nakon što je doživio tešku saobraćajnu nesreću.

Iz Kolumbije su stigle informacije da se Rinkon nalazi u ozbiljnoj zdravstvenoj situaciji, a sada su se pojavili i prvi snimci sa mjesta nesreće.

Tokom noći, u jednoj raskrsnici, na Rinkonov automobil je pri velikoj brzini naletio autobusu. Osim njega, u kolima su bile još tri osobe, a Rinkon je prevezen u bolnicu u Kaliju. Tamo je hitno morao da bude podvrgnut operaciji, a doktori su istakli je doživio ozbiljne povrede glave.

No, iako još uvijek nema novih informacija, pojavili su se snimci sa mjesta nesreće. Na kolumbijskoj televiziji, pokazani su slupani automobil u kom se nalazio Rinkon, ali i još žešće oštećeni autobus koji je naletio na auto.

Osim toga, pojavio se i noviji snimak u tamošnjim medijima, za koji se sumnja da je snimak saobraćajne nesreće koju je Rinkon doživio. Na tom snimku se vidi kako autobus pri velikoj brzini udara u neko vozilo, a radilo se o snimku sa obližnje sigurnosne kamere.

Rinkon je tokom bogate igračke karijere nastupao za Real Madrid, Napoli, Palmeiras, Korintijans, Kruzeiro, Santos, Amerika de Kali i Santa Fe. Evo šta su sve kamere zabilježile na licu mjesta:

Fredi Rinkon, snimak nesreće
Izvor: YouTube/EL TIEMPO

Tagovi