Fudbal

"BEŽI U TVOJU NEMAČKU!" BOŽOVIĆ POBESNEO NA NOVINARA: Skandal na konferenciji, "Grof" izjurio zbog jednog pitanja!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Miodrag Božović je bio vrlo nezadovoljan jednim pitanjem, a još više kada je video iz koje redakcije dolazi.

Izvor: YouTube/PFCARSENALTULA/Screenshot

Arsenal iz Tule, koji predvodi crnogorski trener Miodrag Božović, nije u sjajnoj formi ovog proleća pošto nisu slavili ni u jednoj od sedam utakmica.

Za vikend su igrali na teškom gostovanju Spartaku iz Moskve, odolevali jedno poluvreme, ali u nastavku nisu uspeli da zaustave slavni klub. Izgubili su 3:0, a "Grof" je na konferenciji za novinare pobesneo zbog jednog pitanja i nije dugo trebalo kako bi to postala jedna od glavnih tema na sportskim stranama ruskih medija.

"Zašto ste odigrali tako lošu utakmicu? Da li je u pitanju fizička kondicija, nedostatak volje... Možda možete da nađete izgovor, ali ste danas igrali slabo", kazao je novinar na konferenciji za medije i odmah iznervirao Božovića.

Temperamentni trener, koji je i u Srbiji znao često da uđe u polemiku sa novinarima, tražio je odmah objašnjenje.

"Iz kog ste vi medija?", upitao je Božović.

"Iz nemačkog lista Kiker".

"Jeste ozbiljni ili se šalite?"

"Da, ozbiljno, sarađujem sa njima".

"Ja ne sarađujem sa Kikerom. Hvala im! A tebe sram bilo... Idi radi za Kiker! Idi u tvoju Nemačku", kazao je besni Božović koji je odmah posle toga ustao sa mesta i napustio konferenciju za medije.

Nije poznato zbog čega se Božović toliko naljutio jer pitanje dolazi iz nemačkog medija, može da se spekuliše da je povodom aktuelne političke situacije u Rusiji i Evropi, ali vredi napomenuti da je "Kiker" isključivo sportski list, jedan od najuticajnijih na "starom kontinentu".

Arsenal je inače poslednji na tabeli Premijer lige Rusije, ali "bezbedna zona" im je na četiri boda, što znači da i dalje imaju dobre šanse da prežive.