Želi sreću!

LEGENDA ZAUSTAVILA CRNO-BELE - "SVI ZNAJU ŠTA MI PARTIZAN ZNAČI": Ilić izvukao bod, pa pomenuo sudbinu i sreću

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Saša Ilić je kao trener Čukaričkog remizirao protiv Partizana i tako crno-bele ostavio na "minus 2" u odnosu na Zvezdu.

Izvor: Tv Arena Sport/Screenshot

Fudbaleri Partizana i Čukaričkog remizirali su (0:0) na Banovom brdu, što je crno-bele malo udaljilo od šampionske titule. Sada imaju dva boda zaostatka za Crvenom zvezdom, a kojoj će gostovati u prvom kolu plej-ofa, već naredne subote.

Čovek koji im je večeras "otkinuo" dva boda je Saša Ilić, trener Čukaričkog i jedna od najvećih legendi kluba iz Humske.

Nakon meča u kojem je njegov tima osvojio bod i učvrstio treću poziciju na tabeli Superlige Ilić je govorio i o šampionskoj trci Zvezde i Partizana.

"Bio sam u Partizanu dugo i svi znaju šta meni znači Partizan. U ovom trenutku sam trener Čukaričkog. Želim Partizanu sve najbolje, oni odlučuju o svojoj sudbini. mi ćemo i svaku narednu utakmicu igrati ovako i želeti da osvojimo bodove", počeo je nekadašnji kapiten crno-belih.

Što se samog meča tiče, Ilić nije u potpunosti zadovoljan kako je njegov tim izgledao na ovom susretu.

"Nije samo u finišu meča, Partizan je bio dosta bolji rival i prvom delu susreta. Promašio je svoje šanse, to se dešava u fudbalu. Na kraju lopta neće u gol. Imali smo sreću da je Mićović odbranio. Čestitam momcima na borbenosti. Mnogo je bolje izgledalo drugo poluvreme kad su se malo opustili. Prvim delom meča, iskreno, nisam zadovoljan", rekao je Saša Ilić.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi