Fudbal

KIKS PARTIZANA, ZVEZDA NA PLUS DVA! Saša Ilić zaustavio crno-bele, na Marakani MORAJU da pobede!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Loš rezultat za crno-bele, sada zaostaju za "večitim" rivalom u borbi za titulu!

Izvor: MN Press

Bilo je u jednom trenutku pet bodova prednosti za Partizan na vrhu tabele Superlige, ali u odlučujući plej-of će morati sa zaostatkom u odnosu na Crvenu zvezdu. Razlog za to je novi kiks crno-belih u kojem nisu uspeli da postignu gol.

ČUKARIČKI - PARTIZAN 0:0

Slično kao nedavno protiv Napretka u Humskoj, Partizan ni ovog puta nije uspeo da slomi žilavog protivnika. Glavna razlika u odnosu na taj i ovaj kiks bila je u samoj igri crno-belih.

Ekipa Aleksandra Stanojevića je ovog puta delovala daleko bolje i stvarala je značajno veći broj prilika, ali i dalje nije mogla da "načne" Čukarički i tako se bodovno izjednači sa Crvenom zvezdom.

I pored pokušaja Rikarda, fenomenalnog udarca Kvinsija Meniga, odličnih lopti u prostor Bibarsa Natha i akcija Nikole Terzića i Miloša Jojića, Partizan nije uspeo da zatrese mrežu protiv tima Saše Ilića.

Na kraju se ispostavilo da je legenda Partizana sa svojim timom udaljio crno-bele od borbe za titulu. Imao je i Čukarički svoje pokušaje, Rakonjac je u par navrata pokušavao, dok je Ibrahima Ndiaje na startu drugog poluvremena pogodio i prečku gola Nemanje Stevanovića.

No, i pored nezadovoljstva što njegova ekipa nije pobedila, neće se stvari mnogo promeniti po Aleksandra Stanojevića i njegove pulene. Partizan bi i da je pobedio "brđane" morao da naredne subote savlada Crvenu zvezdu u novom "večitom" derbiju.

Sada će sa "minus dva" na tabeli prvi put posle dugo vremena osetiti tu glad jurišanja za velikim rivalom. Stvar je i više nego jasna - povratak na čelo trke za titulu vodi isključivo pobeda na stadionu "Rajko Mitić".

Za tako nešto, Partizan će morati značajno bolje nego na Banovom brdu...

Tagovi