AU!

RONALDO JE UDARIO MOG SINA SA AUTIZMOM, IMA MODRICE: Najveći skandal u karijeri, pozvana i policija - Plakao je od šoka!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Otkriveni novi detalji incidenta koji se desio na "Gudison parku".

Izvor: Facebook/Sarah Kelly/Screenshot

Kristijano Ronaldo napravio je veliki incident nakon poraza Mančester junajteda protiv Evertona pošto je jednog navijača udario po ruci i izbio mu telefon, a potom se na društvenim mrežama izvinio i ponudio mu da dođe na "Old Traford" i besplatno gleda jedan meč njegovog kluba.

Njegovo izvinjenje neće biti uvaženo pošto se ispostavlja da je Ronaldo po ruci udario autističnog tinejdžera (14), kome je ostao podliv na ruci, a njegova majka je ubrzo o svemu obavestila policiju i pokrenuta je istraga.

"Ronaldo je samo prolazio pored njega, užasno neraspoložen, a onda mu je izbio telefon iz ruku i nastavio dalje... Džejk je plakao i bio u potpunom šoku, nije ni shvatio šta se desilo dok nije došao kući", ispričala je majka Sara koja je incident odmah prijavila policiji.

Dečak koji ima autizam je po rečima njegove majke Sare bio uznemiren posle meča, pošto mu je ovo bio prvi odlazak na stadionu u životu, a Ronaldo ga je pokvario.

"Snimao je igrače Junajteda koji su ulazili u tunel, a spustio je telefon jer je Ronaldo krvario iz noge. Hteo je samo to da snimi, nije čak ni pričao sa njim, ništa nije rekao. A ruka mu je u modricama", objasnio je majka Sara koja nije znala šta se desilo dok Džejk nije došao kući.

Policija okruga Mersisajd potvrdila je da su dobili prijavu protiv Kristijana Ronalda, a za sada se Mančester junajted nije izjasnio povodom istrage njihove najveće zvezde.

Samo im je još taj problem falio na očajnu sezonu u svim takmičenjima...

Pogledajte incident!