AU!

GENIJALNOST VLAHOVIĆA NA DELU - OVAKO SE KONTROLIŠE LOPTA! Tako to rade majstori, Dušan oduševio sve (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Majstorija Dušana Vlahovića u završnici utakmice protiv Kaljarija.

Izvor: Profimedia/YouTube/ArenaSport/Screenshot

Dušan Vlahović je dao gol za pobedu Juventusa i pokazao još jednom da nije slučajno odabrao "sedmicu". Broj koji je u tom klubu nosio Kristijano Ronaldo. Postigao je svoj novi gol, doneo pobedu protiv Kaljarija (2:1) i tako približio klub mestu koje vodi u Ligu šampiona.

Borba za Skudeto je (ne)moguća misija za "Staru damu". Gledajući stanje na tabeli ima pet bodova manje od vodećeg Milana i meč više, a ispred su još i Inter i Napoli. Mada, nikoga ne treba otpisati. Posebno kada srpski napadač igra ovako dobro i kada ima poteze za divljenje.

Nije samo gol razlog zbog kog je Vlahović bio u centru pažnje. Imao je i jedan genijalan potez o kom će se tek pričati. Napravio ga je u nadoknadi meča kada je sačuvao loptu i pomogao saigračima da privedu meč kraju na pravi način.

Ovako je Vlahović postigao gol:

Igrao se 94. minut, vezni igrač domaćg tima Razvan Marin je napravio grešku, Vlahović je prišao i onda pokazao genijalnost. Petom je podigao loptu, prebacio je ispred sebe i onda je fauliran. Sudija Čifi se nije oglasio, verovatno zbog činjenice da je jedan od njegovih saigrača uzeo loptu.

Ovako je Vlahović izveo sjajan potez:

Inače, Vlahović je prvi na listi strelaca u Seriji A. Postigao je 22 gola, jedan više od Ćira Imobilea.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt