IZVINJENJE

RONALDO SE OGLASIO POSLE SKANDALA - NIJE MI LAKO, ALI SAM POGRIJEŠIO! Portugalac napao navijača, pa mu poslao poruku!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Posle sramnog poteza koji je napravio u Liverpulu portugalski fudbaler se obratio jednom navijaču.

Izvor: Twitter/SkySportsNews/Profimedia

Umjesto bajke, košmar. Vratio se Kristijano Ronaldo ljetos u Mančester junajted i vjerovao je da može da vrati klub na mjesto uspjeha, umjesto toga su kola krenula nizbrdo i ne zaustavljaju se. Dogodio se novi skandal.

Posle poraza od Evertona (1:0) je u centru pažnje bio upravo portugalski fudbaler. Nije dobro podneo dešavanja u Liverpulu, pa je posle utakmice frustraciju izbacio na jednom navijaču tako što mu je razbio telefon. Sve to su uhvatile kamere.

Snimak je brzo postao viralan na društvenim mrežama, čak je i klub pokrenuo istragu, pa je Portugalac morao da se oglasi. Učinio je to putem društvenih mreža.

"Nikada nije lako izboriti se sa emocijama u teškim momentima poput ovih koji se sada događaju. Međutim, mi uvijek moramo da pokažemo poštovanje, strpljenje i da budemo primjer za sve mlađe generacije koje vole ovu prelijepu igru. Želio bih da se izvinim za svoj potez i da, ako je moguće, pozovem navijača da dođe na utakmicu na 'Old Trafordu' kao znak fer-pleja i sportskog ponašanja", napisao je Ronaldo na Instagramu.

U sledećem kolu Mančester dočekuje Norič 16. aprila, pa ostaje da se vidi hoće li se u loži naći i taj navijač...