SEĆATE SE?

NIKO NE MOŽE DA PREPOZNA GOLMANA LIVERPULA: Nije branio od KIKSA u finalu Lige šampiona, sad kao OD BRDA ODVALJEN (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Godinu dana nije branio, a čini se da je sve vreme proveo u teretani.

Izvor: Profimedia/David Klein/Sportimage via PA Images

Da li se sećate Lorisa Karijusa? Verovali ili ne, i dalje je golman Liverpula, odnosno tako će biti još dva meseca pošto mu ugovor sa "redsima" ističe 30. juna i nakon toga neće doći do novog produžetka.

Nemački čuvar mreže ostao je upamćen po katastrofalnim greškama u finalu Lige šampiona 2018. godine protiv Real Madrida (3:1), a nikada posle tog susreta u Kijevu nije stao na gol Liverpula. Slali su ga na pozajmice u Bešiktaš i Berlin, a letos ga niko nije hteo tako da ugovor "troši" na treninzima u Melvudu i čini se ne izbija iz teretane.

Našao je novu zabavu u manjku fudbalskih utakmica, pa se na svežim fotografijama primeti da se Karijus nabildovao, što se može videti i na njegovom Instagramu gde često deli i detalje iz privatnog života.

Višak vremena značio je Karijusu da poradi na svom telu, ali ne znamo da li je popravio svoje golmansko umeće. Važio je za velikog talenta, ponikao je u Mančester sitiju, potom zablistao u Majncu, da bi u Liverpul došao u leto 2016. godine. Branio je na smenu sa Simonom Minjoleom, ali kada je đavo odneo šalu - Klop je shvatio da mora da dovede boljeg.

Ubrzo posle poraza u finalu Lige šampiona, nakon kog je Karijus plakao i molio navijače za oproštaj dok su mu pretili smrću, Liverpul je angažovao Alisona Bekera za više od 70 miliona evra.

Pogledajte kako sada izgleda Karijus!

Tagovi