OPA!

"KRTICA" U REALU! ANČELOTI JE BESAN - NAREDIO HITNU ISTRAGU: Neko odaje informacije iz svlačionice, trener dugo sumnja!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Pokušava još od decembra da uhvati "krticu".

Izvor: Profimedia

Sve više se priča o smeni Karla Ančelotija, uprkos tome što je sasvim izvesno da će Real Madrid osvojiti šampionsku titulu u Španiji i na dobrom je putu da dođe do polufinala Lige šampiona, a Italijan je posebno nezadovoljan što sve češće "cure" informacije iz njegove svlačionice.

Tako se satima pre utakmice između Real Madrida i Čelsija znalo u kom sastavu će "kraljevići" istrčati na teren, pa je Ančeloti odmah naredio hitnu istragu kako bi se pronašla "krtica" u svlačionici.

Španski novinar Hose Padilja objavio je da je Ančeloti izuzetno neraspoložen došao na meč u London pošto je Tuhel mogao lakše da se pripremi za njihov duel.

Znao je tako da će za Real igrati Kurtoa, Karvahal, Alaba, Militao, Mendi, Kazemiro, Modrić, Kros, Valverde, Vinisijus i Benzema, međutim teško da je to za nekoga i bilo iznenađenje ako znamo da Ančeloti retko rotira - i obožava da "pojača" vezni red u većim utakmicama.

Španski mediji veruju da informacije "otkucava" neko od iskusnijih igrača Real Madrida, možda čak neko iz stručnog štaba Karla Ančelotija, pa je naređena hitna istraga u klubu.

Ovo nije prvi put da se sastav Real Madrida znao unapred. Ančeloti "lovi krticu" još od 12. decembra i meča sa Atletiko Madridom, ali bezuspešno. Ko god da je odavao informacije iz svlačionice - za sada se vrlo dobro krije i iritira Ančelotija, a navodno trener sumnja i na fudbalere koji ređe igraju.

Videćemo gde će ga dovesti njegova istraga...

Tagovi