ŠTA SE DEŠAVA?!

KO? MA, KAKAV ROMAN ABRAMOVIČ, LJUDI... Turci ostali u čudu kad su čuli da Rus kupuje klub, ali mediji kažu NIJE KRAJ!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

S jedne strane tvrde da ih ne kupuje, a s druge strane...

Izvor: Profimedia

Turski mediji objavili su informaciju da je ruski oligarh Roman Abramovič kupio Geztepe i da će informacija biti objavljena u narednih 48 sati što je izazvalo veliku euforiju kod navijača.

Ipak, prvi čovek turskog prvoligaša Talat Papatja ubrzo je demantovao ove navode. Prema njegovim rečima, Abramovič je daleko od kupovine Geztepea, međutim mediji i dalje nisu ubeđeni da saopštava istinu i spekulišu da se čitav proces kupovine krije kako ne bi privlačili preveliku pažnju.

"Abramovič nas nije kontaktirao niti pričao sa nekim u klubu o kupovini. Ne postoje nikakvi kontakti", rekao je Papatja za "DHA" i time demantovao investiciju.

"Pročitali smo i mi u medijima da je Abramovič preuzeo naš klub. Nebitno je to... Objavićemo ako budemo imali nešto zvanično", dodao je Papatja koji je ovim rečima ostavio ipak prostor da Abramoič zaista preuzme Geztepe, baš kao što su najavili mediji.

Podsetimo, Abramovič je stavio "na doboš" Čelsi pošto su mu uvedene sankcije zbog rata u Ukrajini, a poslednjih nekoliko nedelja proveo je u Turskoj koja mu nije uvela sankcije.

Usidrio je jahtu i tamo učestvovao u mirovnim pregovorima, a čini se i gledao u nove investicije.