Fudbal

SUPERLIGA POTVRDILA - OVO JE TERMIN VEČITOG DERBIJA! Poznato kada će igrati Zvezda i Partizan, čeka se još samo 1 detalj

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Superliga je odredila termin i datum za 167. duel crveno i crno-belih. Ostala je još samo jedna nedoumica.

Izvor: MN Press

Ostalo je još jedno kolo do kraja ligaškog dela sezone u Superligi. Po završetku 30. runde takmičenja biće poznati svi detalji oko plej-ofa i onoga što sledi u nastavku sezone.

Ujedno će se dva najveća srpska kluba boriti i za prvu poziciju i prednost domaćeg terena u derbiju. Partizan gostuje Čukaričkom, Crvena zvezda dočekuje Radnički iz Kragujevca i ukoliko i jedni i drugi upišu tri boda crveno-beli će na kraju biti na vrhu zbog boljeg međusobnog skora i gol-razlike, pošto bi u tom slučaju bili izjednačeni po broju bodova.

Iz zajednice Superligaša su pred 30. kolo otkrili i kada će se igrati treći ovosezonski derbi. Datum je 16. april u 18 časova, a na kom stadionu će se igrati biće poznato posle duela koji su na programu ovog vikenda.

"Odlukom direktora takmičenja Aleksandra Pivića je određen termin odigravanja 167. večitog derbija. Domaćin će biti poznat na kraju preliminarne faze takmičenja"; navodi se u saopštenju.

U prvom duelu dva kluba u Humskoj je bilo nerešeno (1:1), dok je na "Marakani" pobedu odneo tim Dejana Stankovića (2:0).

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt