Promijenilo se!

DEŠAVA SE, PREGOVARAJU BARSA I NJEN NAJVEĆI PROMAŠAJ: Ćavi ga oživio, sad ne žele da ode iz kluba!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Francuski fudbaler koštao je 140 miliona funti, a može da ode besplatno ako se ne produži ugovor.

Izvor: Profimedia

Barselona je preporođena od kako je Ćavi sjeo na njenu klupu, a u takvu atmosferu uklopio se i Usman Dembele (24). Krilni napadač španskog tima konačno je zdrav i spremna za fudbal, trenutno je u dobroj formi i na momente pokazuje zašto je svojevremeno koštao pravo bogatstvo.

E, kada je već tako, Barselona je rešila da ga ne pušta. Nekadašnji fudbaler Rena i Borusije iz Dortmunda sada pregovara o produžetku saradnje.

Iako je na trenutke djelovalo kao da će se španski gigant i francuski fudbaler rastati na kraju sezone na obostrano zadovoljstvo, sada su mnogo veće šanse da on ostane u klubu. I ne samo to, u Ćavijevim planovima o tome kako Barsa treba da izgleda za njega je rezervisano značajno mjesto.

O tome će agentu francuskog fudbalera narednih dana pričati sportski direktor Barselone Mateu Alemani koji je otišao da lično završi ovaj veoma važan posao.

Istina, to neće ići baš glatko jer je menadžer Musa Sisoko prije samo nekoliko nedelja imao nerealne zahtjeve i za sebe i za svog klijenta. Tokom januarskog prelaznog roka tražili su menadžersku proviziju od 15 miliona, godišnju platu od čak 30 i još toliko na ime jednokratnog bonusa za potpisivanje ugovora. Ukupno 75 miliona eura, što je za Barselonu i tada i sada prevelika cifra.

A u međuvremenu se u klubu desilo svašta. Kamp Nou je zviždao Francuzu, Ćavi ga fudbalski oživio kad je preuzeo komandu, a nekada jedan od najtalentovanijih igrača svijeta razbio Real Madrid namještenim golovima za saigrače.

Zbog svega toga pregovori će biti izuzetno zanimljivi.