Nije lepo!

MILAN SE NE ŠALI, STVARNO SU IGRALI U OVOME: Navijači 3 dana kukali, pa gledali KIKS u novoj opremi! (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Slavni klub sa San Sira rešio da doda treću boju na prvu garnituru, što nije prošlo dobro.

Izvor: Profimedia

Fudbalski klub Milan je 1. aprila, na svetski dan šale, predstavio dresove u kojima će igrati protiv Bolonje. Iako su brojni navijači pomislili da to nije tačno - crno-beli tim večeras je izašao u opremi koja je imala i treću boju.

Na San Siru Bolonju su dočekali u novoj opremi i ona im nije donela sreću. Meč je završen 0:0, a ipak će se mnogo više pričati o tome da su ovo STVARNO dresovi italijanskog velikana.

Ramena i stomak fudbalera obojeni su u belo i to je glavna razlika u odnosu na garnituru na koju smo navikli kada je reč o Milanu. Ovog puta dres nije bio kompletno crveno-crn i to je detalj koji se navijačima uopšte nije svideo prethodnih dana.

Pogledajte kako izgledaju ti dresovi:

Iako su fanovi imali tri dana da se priviknu, deluje da nisu uspeli u tome. 

Tokom meča su na društvenim mrežama kritikovali opremu svog omiljenog tima, a sigurno im u prilog neće ići ni to što su remizirali protiv Bolonje na premijeri. Gostujuća ekipa odigrala je voema dobar meč i odsekla sva najjača oružja aktuelnog lidera Serije A, pa će šampionska trka u Italiji biti izuzetno zanimljiva do samog kraja.

Doduše, ni Napoli koji je u toj trci ne može da se pohvali razumnim ponašanjem kada je oprema u pitanju jer su već koristili 15 dresova ove sezone!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi