Fudbal

NOSI ŠANEL TORBICU OD 4.500 EVRA I ISPADA IZ PREMIJER LIGE: Navijači su pobesneli zbog ovih fotografija poznatog igrača!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

"Moj moto je - radite ono što vas čini srećnim", rekao je centarfor, a nije mislio na fudbal.

Izvor: Profimedia

Dok se njegov Everton muči i grčevito borbi za opstanak, engleski fudbaler Dominik Kalvert-Luin (25) razbesneo je navijače svog kluba poziranjem za jedan magazin sa skupocenim modnim detaljima.

Reprezentativac Engleske i očigledno veliki fan mode pozirao je za naslovnu stranu popularnog magazina držeći u ruci torbicu "Šanel" koja košta oko 4,5 hiljada evra. Takođe, nosio je veoma upečatljivu odeću i sigurno će svi zapamtiti ovaj njegov "izlet" u modu.

"Moj moto je - radite ono što vas čini srećnim. Ja volim da oblačim odeću i odela koja dele mišljenja, pa ću nastaviti to da radim", rekao je on, a preneo "Dejil mejl".

Kalvert-Luin je i ranije imao "izlete" u modu, gostovao je na revijama i nedeljama mode, ali bi u svakom slučaju u predstojećem periodu trebalo da najviše obrati pažnju na svoj osnovni posao, jer je njegov Everton pobedio u samo dve od prethodnih 10 utakmica i samo tri boda je udaljen od zone ispadanja. A "karamele" su u nižem rangu od Premijer lige (ili nekad Prve divizije) provele samo četiri godine u svojoj istoriji, dugoj čak 144 godine. Poslednji put su nastupili u drugoj ligi davne 1954.

Kalvert-Luin rođen je 1997, član je Evertona od 2016. i igra na poziciji centarfora. Ove sezone je zbog polomljenog prsta odsustvovao sa velikog broja utakmica, pa je nastupio samo 12 puta i dao tri gola.

Tagovi