TO JE TO

PREDSEDNIK BARSELONE POTVRDIO - POTPISAN JE NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI! Velike promene u Kataloniji, stadion menja ime!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Đoan Laporta je potvrdio da će u klub stići veliki priliv novca...

Izvor: Profimedia

Čekanju je došao kraj. Ono što se najavljivalo prethodnih meseci je sada dobilo i zvaničnu potvrdu. Barselona je potpisala sponzorski ugovor sa kompanijom "Spotifaj" i zaradiće astronomske svote novca zahvaljujući tome.

Predsednik kluba Đoan Laporta je potvrdio da su sve formalnosti oko toga završene i da je dogovorena saradnja. Pored toga što će na dresu nositi ime sponzora, dogovorena je i promena imena stadiona i sve to zajedno će doneti Kataloncima preko 400 miliona evra...

Prvi čovek španske ekipe se oglasio putem zvaničnog sajta i otkrio je da je to ujedno i najveći ugovor u istoriji kluba.

"Moram da se zahvalim svima koji su učinili da ovaj dogovor postane zvaničan. Čekali smo da Skupština ratifikuje ugovor i drago mi je da je sada i to završeno. Ovo je istorijski dogovor, jer je najveći ugovor u istoriji kluba i predstavlja strateški dogovor dve strane. Pomoći će klubu da se probije na globalni nivo, ali su oni pokazali da razumeju naš idenditet i sve što mi predstavljamo. Srećan sam što smo uspeli i još jednom čestitam svima na istorijskom dogovoru", poručio je Laporta.

Kada je stadion u pitanju, neće se mnogo promeniti ime, već će biti dodat sponzor, pa će se stadion zvati "Spotifaj Nou kamp".

Tagovi