UBEDLJIV TRIJUMF

KONTEOVI "PEVCI" MELJU, DEMONSTRACIJA SILE U LONDONU! Totenhem ne odustaje od Lige šampiona, biće drame do kraja!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Totenhem je ostvario novu pobedu i nastavio trku za plasman u elitno takmičenje.

Izvor: Profimedia

Vodiće se velika borba za mesto među četiri najbolja tima u Premijer ligi do kraja sezone. Mančester siti i Liverpul su sigurni i igraju za titulu, Čelsi ima značajnu prednost, tako da će jedno mesto juriti četiri kluba.

Totenhem je potvrdio fantastičnu formu, ostvario je četvrti trijumf u poslednjih pet mečeva i potvrdio kandidaturu za to mesto. Puleni Antonija Kontea su održali čas fudbala Njukaslu - 5:1 (1:1).

Na ovaj način su "pevci" došli do četvrtog mesta, a tu će ostati samo ako Kristal Palas pobedi Arsenal, u slučaju da bude nerešeno ili da "tobdžije" pobede, preuzeće to mesto.

Gosti su bolje započeli meč i poveli preko Šara u 39. minutu, ali je Dejvis četiri minuta kasnije izjednačio i to je bio rezultat prvog poluvremena. U nastavku je postojao samo jedan tim. Doerti je u 48. minutu doneo prednost, Son je u 54. uvećao vođstvo, a onda je Emerson Rojal u 63. rešio sve. Konačan rezultat postavio je Bergvajn u 83. minutu, samo dva minuta pošto je ušao u igru.

U narednom kolu Totenhem gostuje Aston Vili i moraće da nastave sa pobedničkim nizom ukoliko žele da ostanu u trci za Ligu šampiona.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi