Svaka čast!

KALAJDŽIĆ POSTAO HEROJ U NEMAČKOJ! DOBIO OVACIJE OD PROTIVNIČKIH NAVIJAČA: Rivali ležali na terenu, a on bio najbrži!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Fudbaler Štutgarta prvo je golom spašavao svoj tim ispadanja, a onda i pomagao povređenim igračima Arminije.

Izvor: Twitter/ESPNDeportes/pritnscreen

Arminija i Štutgart u subotu su odigrali derbi začelja, a konačan rezultat 1:1 neće mnogo pomoći ni jednima ni drugima u borbi za opstanak u Bundesligi. Štutgart je imao prednost nakon prvog poluvremenu zahvaljujući Saši Kalajdžiću, Austrijancu srpskog porekla koji je obeležio ovaj meč.

I tu nije reč samo o pogotku... Snažni napadač postao je heroj i u očima protivničkog tima!

Na samom kraju utakmice, nakon strašnog sudara dvojice fudbalera Arminije Bilefeld, Kalajdžić je postao junak. On je potrčao ka ljudima koji su imali nosila, uzeo ih i brzo odneo na mesto gde se dogodio sudar.

Alesandro Šepf i Fabijan Klos ostali su da leže na travi i bila im je potrebna hitna medicinska pomoć, a na teren su utrčali i momci sa nosilima.

Međutim, ne dovoljno brzo, prema Kalajdžićevom mišljenju. Fudbaler Štutgarta zaključio je da on može brže da obavi taj deo posla.

Pogledajte taj detalj:

Zbog ovog gesta Kalajdžić je dobio ovacije i aplauze celog stadiona u Bilefeldu, a hvalio ga je i trener Arminije, Frank Kramer.

"Saša je izuzetno reagovao", rekao je Kramer, koji je potvrdio da je Klos nakon žestokog sudara završio u bolnici.

"Mislimo na njega i nadamo se da je bolje nego što je izgledalo. Ovo je prilično brutalno ako uzmete u obzir da je pre par godina imao sličnu povredu", rekao je Kramer podsetivši da je Klos 2013. takođe doživio povredu glave.

Tagovi