Nemaju šanse!

NJU MUVAJU NAJPOZNATIJI SVETSKI FUDBALERI - OPET JE PRIČALA O TOME: Nema pojma ko su oni i odbija SVE ponude! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Atraktivna Orijana Marzoli iz Venecuele veoma je poznata u Španiji, na društvenim mrežama ima milione pratilaca, a često na nju oko bace i fudbalske zvezde.

Izvor: Instagram/orianagonzalezmarzoli/printscreen

Najbolji svetski fudbaleri često "zaglave" u inboksu neke atraktivne devojke, ali Venecuelanka Orijana Marzoli za sada odoleva svim napadima. Iako su je, po njenim rečima, muvali poznati fudbaler koji je u karijeri igrao za Real, zatim jedan Italijan i još nekoliko svetskih zvezda - niko nije imao uspeha.

Ona je pre nekoliko godina već otkrivala detalje iz privatnog života, a sada je u jednom španskom rijalitiju otišla korak dalje. Rekla je čak i jedno ime, ali je produkcija uspela da ga sakrije od javnosti!

Hvalila se ili žalila Orijana kako su joj fudbalske zvezde često slale poruke, a samo je jedan uspeo dovoljno da je zainteresuje. Ipak, i sa njim je brzo prestala da se čuje, čim se detaljnije raspitala!

Pogledajte kako izgleda brazilska lepotica:

"Nisam spavala ni sa kim bitnim. Da li sam razmenjivala poruke? Jesam, zato što mi pišu. Nekoliko njih mi je pisalo, ali mi se samo jedan sviđao, bio je veoma zgodan. Raspitala sam se kod prijatelja, pošto ne pratim fudbal, i saznala da on ima ženu i sina. Ne volim da ulazim u nešto što je već završeno... Takođe, saznala sam da je dosta mlad", rekla je Orijana.

Devojka koja je pre nekoliko godina otkrila da se muvala sa jednim fudbalerom Real Madrida ovog puta je rekla ime, ali je ono cenzurisano u emisiji zvučnim signalom.

"Pisao mi je dok je bio u Realu, pisao mi je onaj... Znaš ko mi je još pisao? Onaj Italijan, on je poznat. Nekoliko njih je slalo poruke", dodala je Marzoli.

Iako je ovog puta otkrila nešto više informacija o svojim udvaračima, još se ne zna ko su fudbaleri sa kojima je komunicirala. Pre nekoliko godina jedna od najatrktivnijih žena Južne Amerike, koja trenutno živi u Španiji, uporedila je popularnost Realovog igrača sa ronaldom i Bekamom!

Ipak, ni to nije bilo dovoljno da se otkrije identitet.

Tagovi