POGLEDAJTE!

SKANDAL! TADIĆA POGODILI PIVOM U GLAVU, A ON JE ISPAO ŠMEKER: Brutalno ućutkao provokatore - A kad sam vam donio pare!?

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Srpski fudbaler Dušan Tadić je postigao gol bivšem klubu, a onda ga je pogodila čaša puna piva u glavu.

Izvor: Profimedia/Twitter/Screenshot/ScepanCar

Srpski fudbaler Dušan Tadić nije odmarao nakon obaveza sa reprezentacijom Srbije, nego je odmah nakon mečeva sa Mađarskom (1:0) i Danskom (0:3) istrčao na teren u opremi Ajaksa i vodio "kopljanike" do pobjede.

Ajaks je slavio 3:1 nakon preokreta protiv Groningena, a upravo je Tadić bio "režiser". Asistirao je Klasenu u prvom minutu nadoknade, a potom i pogodio iz penala u pet minuta kasnije. Dosuđen je jedanaesterac, Tadić je bio precizan, a potom je sa tribina poletjela čaša s pivom!

Jedan od nezadovoljnih navijača Groningena je bio izuzetno precizan i pogodio je Tadića pravo u lice, ali iako je mogao da padne na travu, previja se, možda i natjera sudiju da "isprazni" tribinu - Dušan je postupio šmekerski.

"Otresao" je pivo sa kose i lica i proslavio pred navijačima Groningena.

Upravo je u ovom klubu proveo lijepe dane svoje karijere, ali oni su to zaboravili. Tadić je po odlasku iz Vojvodine stigao u Groningen 2010. godine i proveo dvije sezone u njihovim redovima, da bi nakon 14 golova otišao u Tvente u transferu vrijednom 8 miliona eura.

Na to je podsjetio i navijače Groningena koji su se bezobrazno ponijeli i koje najvjerovatnije čeka žestoka kazna zbog incidenta na meču sa Ajaksom.

"Zaradili su novac od mene! Bilježili smo fantastične rezultate. Mislim da sam im podario mnogo zabave. U mojoj eri su ostvarili najbolje rezultate u istoriji i mislim da ovo nisam zaslužio. Veoma sam razočaran, činio sam ih srećnim i ponosnim, doieo im novac", rekao je Tadić posle utakmice tamošnjim medijima.

"Nisam zaslužio ovo, ali svako ima svoj izbor", zaključio je srpski kapiten.