IZJAVE

NE TREBA JA OVDE DA STOJIM I GOVORIM UTISKE! Stanković čestitao igračima na "petardi": Dobili smo još jedno finale

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Dejan Stanković je mogao da bude zadovoljan partijom Crvene zvezde na "Čairu".

Izvor: Tv Arena Sport/Screenshot

Crvena zvezda je ubedljivo savladala Radnički iz Niša (5:1) i ponovo se vratila na čelo tabele, a Dejan Stanković imao je mnogo razloga za zadovoljstvo posle "haotične" utakmice u Nišu.

Sve je dobro počelo za Zvezdu jer je rano došla u vođstvo preko Kataija u 25. minutu, međutim Mitrović je izjednačio samo osam minuta kasnije posle čudnog gola. Dalo je to snagu Nišlijama, međutim u finišu prvog poluvremena ostali su sa igračem manje posle bure na terenu, a Zvezda je to iskoristila i postigla još četiri pogotka.

"Utakmica se igra 90 utakmica, da li je 35. ili 44. minut to ne menja ništa. Dobro smo ušli u meč, jeftino smo onda primili gol, trenutak naše nepažnje, a onda dolazi drugi žuti karton za Radnički. Dosta smo promašili protiv Radničkog u prethodnim mečevima, možda nam se vratilo danas", kazao je Stanković, pa potom poentirao:

"Ne bi ja trebalo ovde da stojim, treba da bude neko od igrača, recimo Katai da kaže svoje utiske. Čestitke njima na dobroj igri, mislim da je drugi žuti karton uticao, zahvaljujem se navijačima. Ovo je još jedno finale koje smo dobili".

Radoslav Batak složio se da je crveni karton Savića promenio tok meča za njegov tim.

"Igrali smo otvoreno, hteli smo da igramo više, ali nakon toga taj drugi žuti je uticao na drugi deo meča. Moramo da se konsolidujemo i pripremimo se za poslednji deo prvog dela prvenstva", poručio je trener Nišlija koje su i dalje u dobroj poziciji da dogodine igraju u Evropi.