Fudbal

ZVEZDA DOBILA POSLE HAOSA U NIŠU – KATAI REŠIO HET-TRIKOM: Nervoza i crveni karton, pa PETARDA i vrh tabele!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Brzo su poveli crveno-beli, a onda je nastao pravi haos na terenu! Ipak perfektna partija Aleksandra Kataija donela je vrh tabele crveno-belima.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je još jednom pobedom zadržala vrh tabele i uspela da se približi cilju, a to je osvajanje titule u prvenstvu Srbije.

Počelo je odlično po crveno-bele pošto je vrlo brzo Aleksandar Katai doneo vođstvo gostima, ali onda je nakon greške zadnje linije crveno-belih Stefan Mitrović izjednačio. Ipak crveni karton za štopera domaćina Milana Savića u 42. minutu bio je prekretnica ovog meča.

RADNIČKI - CRVENA ZVEZDA 1:5 (1:1)
/Katai 25, 48, 61, Ben 75, Krstičić 86; Mitrović 33/

Već na samom startu drugog poluvremena videlo se da ne može domaća ekipa da izdrži sa igračem manje protiv aktuelnih šampiona. Već nakon tri minuta igre Katai je pogodio za 2:1, a kada je iskoristio sjajan centaršut Rodića i drugi put dao gol na njegovu asistenciju posle sat vremena igre sve je bilo gotovo.

Tu nije stao sjajni vezista crveno-belih pošto je nakon kornera u 75. minutu glavom dodao loptu do El Fardu Bena koji je postigao četvrti gol crveno-belih.

Poslednji pogodak delo je rezerviste Nenada Krstičića koji je iskoristio sjajan pas Milana Pavkova, a onda je fintom izbacio golmana Radničkog iz igre i samo zakucao loptu u mrežu.

Sada Crvena zvezda ima 78 bodova koliko ima i Partizan i na kolo do kraja regularnog dela prvenstva nalazi se na prvom mestu na tabeli.