KAKVA SERIJA

NEĆU DA PRIČAM O ZVEZDI, ZNAM ŠTA ĆE REĆI! Lalatović pravi čuda, pobedio i Vojvodinu: Mi smo hit, a ne večiti!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Nenad Lalatović blistao je nakon nove pobede njegovog Radničkog.

Izvor: Tv Arena Sport/Screenshot

Nenad Lalatović je preporodio kragujevački Radnički i sa mesta "fenjeraša" pogurao ih je na 13. mesto na tabeli. Da je došao ranije, možda bi se čak borili i za mesto u Evropi pošto su u prethodnih šest mečeva osvojili čak 14 bodova - poslednje u nizu protiv njegovog bivšeg kluba Vojvodine.

"Stara dama" je stvarala šanse u prvom delu, ali kako je to obično sa Lalatovićevim timovima - uvek kažnjavaju rivala. Tako su očas posla stigli do 3:0, a greškama u finišu skoro su vratili Vojvodinu u igru i meč je završen 3:2.

"Trudili smo se da dobro pripremimo utakmicu, znali smo u kojoj formaciji će igrati. Imali su šanse, da ne grešim dušu, iz naših invididualnih grešaka smo primili golove, ali Vojvodina ima kvalitetan tim. Od 18 bodova uzeli smo 14, zaslužili su moji igrači da se hvale u medijima. Nisu hit Zvezda i Partizan, nego Radnički", kazao je s osmehom na licu Nenad Lalatović i potom se osvrnuo na meč sa Zvezdom u narednom kolu:

"Zvezda je favorit u tom meču, imaju ubedljivo najbolji tim u ligi, neću da pričam puno, reći će 'evo ga onaj voli Zvezdu, priča ovako o Zvezdi', ali svi znaju šta mislim o Zvezdi i šta joj želim".

Dragan Radojičić preuzeo je Vojvodinu nakon serije od četiri poraza, ali to nije uspeo da ispravi. "Stara dama" izgubila je i dva meča sa njim na čelu, a smatra da je koncentracija presudna celog proleća.

"Ogroman pad, nismo uspeli da se u trenutku dominacije snađemo, primili smo gol na prekid i dugu loptu. To je malo neozbiljno i sad je jasno zašto smo tu gde jesmo. Isto tako kod ovog penala... Borili smo se do kraja, pokušali smo da uradimo sve, ali ovo je zaista... Ovo ne znam kad sam doživeo da imamo takvu dominaciju i da tako ubedljivo gubimo. Zaista, mnogo sam ljut i ne mogu da budem razočaran. Ovo su repovi koji se vuku mnogo duže", rekao je novi trener Vojvodine.