Satnice čekamo

OVO JE RASPORED SRBIJE NA MUNDIJALU - NIJE MOGLO DRAMATIČNIJE: Prvo najveći mogući meč, a za kraj OSVETA!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Srbija nije imala previše sreće na žrebu za Svetsko prvenstvo u Kataru, a ovo su termini odigravanja svih mečeva srpskog nacionalnog tima.

Izvor: Profimedia

Žreb za Svetsko prvenstvo u Kataru nije bio previše dobar za reprezentaciju Srbije, upali su u grupu G sa Brazilom i Švajcarskom, timovima sa kojima su se sastali i na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Izvukli su drugo mesto u ovoj grupi, a to im je već sada odredilo raspored mečeva u Aziji i nije moglo da ispadne dramatičnije po tim Dragana Stojkovića Piksija.

"Orlovi" otvaraju Mundijal 28. novembra, a protivnik nije mogao da bude jači! Petostruki svetski šampion Brazil predvođen svojim brojnim zvezdama prvi će 24. novembra igrati protiv Srbije.

Četiri dana kasnije Srbija igra sa Kamerunom u kome će mnogo veći pritisak biti na "orlovima", jer je to verovatno jedini meč na kome su favoriti.

A onda za kraj, stari dužnici iz Rusije! Švajcarska će biti poslednji rival srpskog tima, a taj meč će se održati 2. decembra. Tim koji ih je u Rusiji uskratio za prolazak grupne faze sada će im biti rival u poslednjem meču grupne faze i ovo će biti prilika za revanš.

RASPORED GRUPE G:

24. novembar

Brazil - Srbija
Švajcarska . Kamerun

28. novembar

Brazil - Švajcarska
Srbija - Kamerun

2. decembra:

Kamerun - Brazil
Srbija - Švajcarska

Tagovi